Onderhoud

Min €
Max €

Tafels en stoelen onderhouden

Bijna ieder huishouden is voorzien van één of meerdere tafels en stoelen. Dit zijn praktische meubelstukken die te allen tijden van pas kunnen komen. Sommigen steken ook extra veel moeite in het kiezen van de juiste tafel of stoel omdat ze deze graag in hun woonkamer willen zien. En om deze in optimale conditie te houden dienen ze wel de nodige aandacht te krijgen. Daarom is het raadzaam hier zuinig mee om te gaan zodat hun levensduur zo lang mogelijk wordt verlengd. Eén manier om dat te doen is door deze te onderhouden. Door tafels en stoelen goed te onderhouden gaan deze langer mee en houden ze nog jarenlang hun originele uitstraling, net als toen ze voor het eerst in jouw woonkamer stonden.  

Bij Sotafels wordt er veel waarde gehecht aan goed onderhoud van tafels en stoelen. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring in het maken en onderhouden van diverse meubelstukken en willen jou graag op dit gebied de benodigde kennis bijbrengen.

 

Waarom onderhouden?

Het onderhouden van tafels en stoelen is ontzettend belangrijk voor de levensduur. Als deze regelmatig goed worden schoongemaakt en worden bijgewerkt, is de kans groot dat je er nog jarenlang van kan genieten. In sommige woonkamers staan misschien wel excentrieke tafels of stoelen van duurzame producten. Natuurlijk wil je hier dan zo lang mogelijk mee doen, want je hebt uiteindelijk die tafel of stoel niet voor niets uitgezocht. Daarom is het verstandig om regelmatig een doekje over de tafel of stoel heen te halen zodat deze goed wordt gereinigd. Ook is het verstandig om ze af en toe in de olie te zetten zodat ze weer een opfrisbeurt krijgen.

Ieder meubelstuk verdient een andere behandeling. De onderhoud van een houten tafel werkt natuurlijk net weer even wat anders dan een tafel van een ander soort. Welke behandeling geschikt is voor jouw meubelstuk weet je misschien niet. In dat geval kan je de specialisten van Sotafels raadplegen om te vragen welke onderhoudstips zij hebben voor jouw tafel of stoel. Ze staan je graag te woord en willen dat jouw tafel of stoel zo lang mogelijk meegaat.

 

Onderhoudsspullen van Sav&Økse

Om tafels en stoelen te onderhouden heb je wel de juiste spullen nodig. Welke spullen je uiteindelijk nodig hebt, hangt af van het type en het soort meubelstuk dat je wilt onderhouden. Sotafels beschikt over onderhoudssetjes van whitewash en olie. Deze spullen zijn nodig om jouw tafel en stoel weer optimaal schoon te houden en te onderhouden. Immers wil je hier zo lang mogelijk van genieten en daarom is het goed om deze regelmatig te netjes te houden. Wellicht heb je daar nog geen ervaring mee, maar wij van Sotafels willen je hierbij graag adviseren. Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers en laat je informeren over alle praktische onderhoudstips voor jouw tafel of stoel.

More...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »