Ronde tafels

Ronde tafels online kopen bij Sotafels

Tafels kun je vinden in alle soorten en maten omdat ze een essentieel onderdeel van je interieur zijn. Wanneer je aan een tafel denkt zie je al snel een rechthoekig voorwerp met stoelen eraan. Op zoek naar wat anders? Denk dan is aan een ronde tafel. Bij een ronde tafel zit iedereen gezellig bijeen en zal nooit iemand zich buitengesloten voelen aan tafel. Sav&Økse heeft een aantal puur ronde Scandinavische tafels in haar collectie opgenomen.

 

Collectie ronde Scandinavische tafels

Al onze ronde tafels kunnen in drie houtsoorten besteld worden en zijn beschikbaar met een olie of lak afwerking.
 
Neem bijvoorbeeld onze Volante. Deze sierlijke tafel met praktische kolompoot zorgt ervoor dat iedereen fijn aan tafel kan zitten. Nooit zal iemand met een poot tussen zijn of haar benen zitten. de tafel is verkrijgbaar in een diameter van 120 centimeter of 130 centimeter, zo is er altijd ruimte genoeg voor iedereen aan tafel.
 
Gaat u toch liever voor een tafel die stevig met al zijn poten op de grond staat dan is wellicht de ronde deense tafel Olger wat voor u. Deze heeft dankzij zijn ranke blad ook geen probleem met het aanschuiven van stoelen met arm.

 

Een houten tafel gemaakt voor jou

Het is bij Sav&Økse ook mogelijk om een tafel op maat te laten maken. Als je een kleine Scandinavische tafel wilt hebben of een juist een extra brede tafel nodig hebt kun je contact met ons opnemen zodat wij een tafel kunnen maken die past bij jouw wensen. Het is ook mogelijk om een tafel in een afwijkende vorm te bestellen, zodat hij niet te groot of te klein is voor de ruimte waarin je hem wilt plaatsen. Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers en laat je informeren over de mogelijkheden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »