Uitschuifbare tafels

Uitschuifbare tafels van Sav&Økse

Tafels kun je vinden in alle soorten en maten omdat ze een essentieel onderdeel van je interieur zijn. Ben je op zoek naar een nieuwe tafel? In ons assortiment vind je tafels die met liefde gemaakt zijn vanuit een praktisch oogpunt, maar geheel conform de Scandinavische design filosofie bepaalt de functionaliteit de vorm. Tegenwoordig kunnen de tafels van Sav&Økse net zo flexibel gemaakt worden als uw leefstijl. Zit u normaal met vier personen aan tafel maar wilt u met gemak acht personen aan tafel kwijt? Geen probleem voor een uitschuifbare tafel van Sav&Økse!

 

Collectie Scandinavische uitschuifbare tafels

Al onze tafels worden met veel oog voor detail geproduceerd. Ze zijn in allerlei houtsoorten en afwerkingen verkrijgbaar.

Zo is het design van het originele Rikke model prachtig overgebracht in de uitschuifbare Rikke. Deze massief houten tafel heeft ronde vormen en een lichte uitstraling. De poten van de Rikke staan op de hoek geplaatst. Hierdoor biedt de tafel veel ruimte, ook bij een compacte afmeting. Heeft u dan toch een grotere tafel nodig? Dan is de Rikke eenvoudig te verlengen met één of twee keer een blad van 50 centimeter.

Wilt u een tafel met een stoere en stevige uitstraling? Dan past de Gunni uitschuifbaar wellicht bij u in huis. Net als bij de Rikke schuiven de poten mee tijdens het verlengen waardoor de ruimte onder tafel optimaal benut wordt en iedereen prettig aan kan schuiven. De Gunni is te verlengen met één of twee keer een blad van 50 centimenter.

De Samt kenmerkt zich door zijn ronde hoeken en schuin geplaatste poten. Dit geeft de tafel een licht en speels karakter. De tafel is verlengen met een tussenblad van 60 of 80 centimeter. 

 

Een houten tafel gemaakt voor jou!

Het is bij Sav&Økse ook mogelijk om een tafel op maat te laten maken. Als je een kleine Scandinavische tafel wilt hebben of een juist een extra brede tafel nodig hebt kun je contact met ons opnemen zodat wij een tafel kunnen maken die past bij jouw wensen. Het is ook mogelijk om een tafel in een afwijkende vorm te bestellen, zodat hij niet te groot of te klein is voor de ruimte waarin je hem wilt plaatsen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Of kom langs in onze showroom in Zaandam.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »