Edske Oak Dining Chair Upholstered / Comeback 37

€235,00
Out of stock On order: 6-8 weeks

Love wood? Then you are in the right place on the Edske. The Edske dining chair is made of high-quality oak and is designed from a practical and down-to-earth point of view. Scandinavian design.

Add to cart

Technische documenten
Edske afmetingen (PDF)

De Edske is een compacte, goed gevormde en comfortabele eetkamerstoel met Scandinavisch design. Ontworpen vanuit een praktisch en nuchter oogpunt. Gemaakt van hoogwaardig eikenhout, door echte vakmannen in Europa. Kenmerkend is het minimalistische ontwerp, de ronde vormen en mooie afwerking van deze eetkamerstoel. De stoel heeft een frame constructie waarbij de poot doorloopt en zo de rugleuning ondersteunt. De gebogen rugleuning zorgt voor een natuurlijke vorm en optimaal comfort.

Maak je eethoek compleet

Deze eetkamerstoel is prachtig te combineren met de Sav & Økse eettafels en perfect passend in de actuele interieurtrends. Zo past de Edske bijvoorbeeld perfect onder en bij de nieuwe Trompet tafel of de Olger tafel. Hoe handig: deze eetkamerstoelen zijn stapelbaar. De Edske is ook beschikbaar zonder gestoffeerde zitting. 

Scandinavische stoel met stof naar wens
Deze Edske stoel is ook leverbaar met een gestoffeerde zitting in verschillende soorten en kleuren stof. Standaard is de stoel leverbaar in Comeback stoffen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een van de vele andere stoffen die we hebben. We hebben stoffen van Keymer, Lancier, Textaafoam, Kvadrat, De Ploeg, Bute en Silvera. Je kunt de stoffen in onze showrooms komen bekijken en je laten adviseren door onze medewerkers.

Kenmerken Edske eetkamerstoel eiken

Naam: Edske stoel
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: hoogwaardig eikenhout, zitting gestoffeerd
Afwerking: mat gelakt
Levering: volledig gemonteerd
Afmetingen: lengte 52 cm, breedte 52 cm, hoogte 77 cm, diepte 43 cm, zithoogte 44 cm
Garantie: 2 jaar

De Machinekamer voor de zakelijke markt 

Wil je meer dan 10 stoelen bestellen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 

Add your review 0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »