• NL
 • EN
 • Language Nederlands English

  Sav & Økse Silja Barkruk Eiken Mat Gelakt

  €139,00
  Out of stock On order: 6-8 weeks

  Design barkruk Silja, rank maar stevig en ideaal voor aan een bar of statafel. Voor aan een kookeiland is er de Silja Counter Barkruk.

  Add to cart

  Technische documenten

  • Silja Barkruk Afmetingen (PDF)

   

  Design barkruk Silja

  De houten barkruk Silja wordt gekenmerkt door de prachtige lijnen en rondingen en de bijzondere zitting. Dankzij de afgeronde vorm van de zitting zul je in de Silja barkruk automatisch een goede zithouding aannemen. De barkruk is als modern Deens design te omschrijven, net als de Olger barkruk. De poten zijn rond van vorm en zijn schuin onder de zitting geplaatst.

  Deze ranke design barkruk is gemaakt van massief hout. Stevig en met een hoogte van 80 cm ideaal voor aan een bar of statafel. Voor aan een kookeiland is er de Silja Counter Barkruk.

   

  Houten barkruk met Scandinavisch design

  De Silja barkruk heeft een rank voorkomen, maar staat met zijn poten stevig op de grond. De barkruk past bij de Scandinavische en Japandi interieurstijl, maar laat zich ook goed combineren met andere stijlen. 

   

  Constructie

  Poten zijn gemonteerd tegen het zitvlak en worden met vier schroefjes vastgedraaid.

   

  Verpakking

  De barkruk wordt ongemonteerd geleverd in één kartonnen doos. De barkruk is gemakkelijk in elkaar te zetten.

   

  Meerdere Silja barkrukken bestellen

  De Silja barkruk is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Silja barkrukken bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.

  Add your review 0 stars based on 0 reviews
  Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »