• NL
 • EN
 • Language Nederlands English

  Sinni Eetkamerstoel Eiken mat gelakt

  €169,00
  Out of stock

  De Sinni is een charmante en tijdloze stoel met Scandinavisch design. Volledig gemaakt van hoogwaardig eikenhout. Zonder overbodige details is deze speelse eetkamerstoel vanaf elke hoek mooi om te zien.

  Add to cart

  Technische documenten

  • Sinni Afmetingen (PDF)

  Houten eetkamerstoel Sinni

  De Sinni is een charmante en tijdloze eetkamerstoel met Scandinavisch design. Net als de andere meubels uit de Sav & Økse collectie, is de Sinni ontworpen vanuit een praktisch en nuchter oogpunt. Het is een eetkamerstoel met een vriendelijk karakter en vertrouwd uiterlijk. De stoel is volledig gemaakt van hoogwaardig eikenhout. De taps toelopende poten ondersteunen de gebogen zitting en rugleuning. Zonder overbodige details is deze speelse eetkamerstoel vanaf elke hoek mooi om te zien. 

  Let op: de Sinni staat nog niet in beide showrooms. Wil je deze eetkamerstoel in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op.

  Maak je eethoek compleet

  Deze pretentieloze eetkamerstoel is prachtig te combineren met de Sav & Økse eettafels en perfect passend in de actuele interieurtrends. Zo past de Sinni bijvoorbeeld perfect onder en bij de nieuwe Trompet tafel of de Rikke tafel. 

  Scandinavische eetkamerstoel Sinni

  Houten stoelen en elementen komen steeds meer terug in de hedendaagse interieurtrends. De Sinni is daarom helemaal van nu én passend in vele interieurstijlen. 


  Kenmerken Sinni eetkamerstoel eiken

  Naam: Sinni stoel
  Merk: Sav & Økse
  Stijl: Scandinavisch
  Materiaal: Hoogwaardig eikenhout
  Afwerking: Mat gelakt
  Afmetingen: hoogte 85 cm, breedte 43 cm, diepte 47 cm, zithoogte 46 cm
  Levering: Volledig gemonteerd
  Garantie: 2 jaar


  De Machinekamer voor de zakelijke markt 

  Wil je meer dan 10 stoelen bestellen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 

  Add your review 0 stars based on 0 reviews
  By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »