WOCA zeep naturel in sprayflacon 750ml

€12,25
Out of stock

Verwijdert het vuil van het hout en voorziet het oppervlak tegelijkertijd van een beschermende slijtlaag.

Add to cart

 

WOCA Natuurzeep in Spray is ideaal voor het reinigen en onderhouden van geoliede, en met zeep behandelde oppervlakken. De zeep is van speciale kwaliteit, die dankzij zijn voedende eigenschappen de poriën in het hout dicht, het hout beschermt tegen vuil en indringing van vloeistoffen. ‘Naturel’ wordt gebruikt voor naturel en gekleurd geoliede oppervlakken. Deze gebruiksklare spray maakt het onderhoud van meubilair, tafelbladen, deuren, panelen, trappen, vloeren heel eenvoudig.

 


Resultaat

Een schoonmaakbeurt met Natuurzeep verwijdert het vuil van het hout en voorziet het oppervlak tegelijkertijd van een beschermende slijtlaag. Daarom is Natuurzeep zowel reinigend als verzorgend.

 


Gebruiksaanwijzing

Flacon krachtig schudden voor gebruik. De zeep op het oppervlak sproeien en even in laten trekken. Afnemen met een droge, pluisvrije doek, geen microvezel gebruiken. Oppervlak laten drogen.

 


Nabehandeling

Niet nodig.

 


Reiniging en onderhoud

Bij elke schoonmaakbeurt wordt de oude zeeplaag tegelijkertijd met het vuil verwijderd en vervangen door een nieuwe, beschermende zeeplaag.

- Voor reiniging en onderhoud van alle hout
- Geschikt voor kinderspeelgoed
- Woonbiologisch aanbevolen

Verpakking: 750 ml
Verbruik: niet meetbaar
Verkrijgbaar in: naturel

Instructie en overige informatie
Natuurzeep in sprayflacon

Veiligheidsinformatieblad: Natuurzeep in sprayflacon (PDF)

 


Let op
: bijkomende kosten voor de verzending van dit product bedragen €9,95.

 

Add your review 0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »