Sav & Økse collectie

 

De Sav & Økse meubelcollectie kenmerkt zich door ontwerpen die zijn gebaseerd op de Scandinavische designtraditie. Ons vertrekpunt was de vraag naar mooie en betaalbare tafels van massief hout. Van een paar tafels gingen we naar meer en inmiddels is onze collectie uitgebreid met stoelen, banken, bureaus en kasten. Vaak staat hout aan de basis van een nieuw ontwerp. Het verbaast vast niet dat Sav & Økse Deens is voor ‘zaag en bijl’.

Meubels van Sav & Økse zijn functioneel en comfortabel met een eigen gezicht. Ontworpen met oog voor vorm, lijnvoering en detail. Het is eigentijds design gebaseerd op typisch Scandinavische stijlkenmerken. Bedoeld om elke dag weer blij van te worden.

De Sav & Økse meubels zijn exclusief te koop bij De Machinekamer. Bekijk de Scandinavische meubelcollectie online of kom eens langs in de showroom in Zaandam of Utrecht.

Ook voor horeca, kantoor of winkel

De Sav & Økse collectie is zeer geschikt voor gebruik in horeca, kantoor en winkels. We leveren aan uiteenlopende zakelijke klanten. Van een extra grote lunchtafel tot tientallen kleine tafels voor een restaurant. De Sav & Økse tafels zijn standaard leverbaar in veel afmetingen, vormen en afwerkingen. Als je specifieke wensen hebt, is er veel mogelijk. Die extra grote tafel of juist smalle tafel kan op maat gemaakt worden. Bekijk hier de mogelijkheden voor maatwerk. 


Stoelen en eetkamerbanken

Maak je tafel compleet met een bijpassende Sav & Økse eetkamerbankje of unieke designstoelen in Scandinavisch of vintage design. Bij De Machinekamer vind je een grote collectie eetkamerstoelen die perfect matchen met de tafels van Sav & Økse.


Sav & Økse banken

Nieuw in de collectie: banken! Onze bankencollectie is ontstaan om de Scandinavische interieurwaarde ook in de Nederlandse woon- en zitkamers mogelijk te maken. Ontworpen vanuit een praktisch, nuchter oogpunt. Geheel conform de Scandinavische design filosofie bepaalt de functionaliteit de vorm. We snappen de combinatie van design, comfort en eenvoud. In het ontwerp is het het overbodige zoveel mogelijk weggelaten en wordt er gebruik gemaakt van natuurlijk materiaal zoals hout en wol. De banken hebben functionaliteit en kwaliteit als kernwaarden.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »