Sav & Økse collectie

 

Pure ontwerpen met een Scandinavische oorsprong

Dat is waar Sav & Økse voor staat. Het begon allemaal met tafels: met liefde door ons ontworpen en uitgevoerd in natuurlijke materialen. Met hun ranke vormen hebben de tafels een lichte en natuurlijke uitstraling. Geheel conform de Scandinavische design filosofie bepaalt de functionaliteit de vorm. Gemaakt van massief beuken, eiken of walnoot hout. Oogstrelend mooi en zichtbaar gemaakt door een vakman. Daar word je iedere dag gelukkig van.

De Sav & Økse meubels zijn exclusief te koop bij De Machinekamer. Bekijk de collectie tafels, banken, bureaus, dressoirs en mediameubels in onze showroom in Zaandam of Utrecht.

Ook voor horeca, kantoor of winkel

De Sav & Økse collectie is zeer geschikt voor gebruik in horeca, kantoor en winkels. We leveren aan uiteenlopende zakelijke klanten. Van een extra grote lunchtafel tot tientallen kleine tafels voor een restaurant. De Sav & Økse tafels zijn standaard leverbaar in veel afmetingen, vormen en afwerkingen. Als je specifieke wensen hebt, is er veel mogelijk. Die extra grote tafel of juist smalle tafel kan op maat gemaakt worden. Bekijk hier de mogelijkheden voor maatwerk. 


Stoelen en eetkamerbanken

Maak je tafel compleet met een bijpassende Sav & Økse eetkamerbankje of unieke designstoelen in Scandinavisch of vintage design. Bij De Machinekamer vind je een grote collectie eetkamerstoelen die perfect matchen met de tafels van Sav & Økse.


Sav & Økse banken

Nieuw in de collectie: banken! Onze bankencollectie is ontstaan om de Scandinavische interieurwaarde ook in de Nederlandse woon- en zitkamers mogelijk te maken. Ontworpen vanuit een praktisch, nuchter oogpunt. Geheel conform de Scandinavische design filosofie bepaalt de functionaliteit de vorm. We snappen de combinatie van design, comfort en eenvoud. In het ontwerp is het het overbodige zoveel mogelijk weggelaten en wordt er gebruik gemaakt van natuurlijk materiaal zoals hout en wol. De banken hebben functionaliteit en kwaliteit als kernwaarden.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »