Onderhoud

Min €
Max €

Onderhoud van Sav&Økse tafels

 

Wil je lang van je tafel gebruikmaken, dan is het belangrijk deze goed te onderhouden.  Elke afwerking vraagt zijn eigen manier van onderhoud.

 

Onderhoud geoliede en whitewash tafels

Wij adviseren om een geoliede houten tafel twee keer per jaar een opfrisbeurt te geven met de onderhoudsolie. De onderhoudsolie heeft een lagere viscositeit (stroperigheid) en daardoor breng je een dun nieuw laagje olie aan, i.p.v. een nieuwe dikke laag. Met de onderhoudsolie ga je als het ware het verlies van olie door slijtage tegen, door de olielaag in het hout aan te vullen.  Lees Onderhoudsadvies houten tafels voor de gebruiksaanwijzing van de onderhoudsolie.

Onderhoud setjes voor geoliede tafels  zijn online te koop en in onze winkel in Zaandam

 

Onderhoud gelakte tafels

heb je een gelakte houten tafel, dan heb je er weinig onderhoud aan. Diepe krassen zijn echter minder makkelijk zelf op te knappen.

 

Onderhoud HPL en Fenix tafels

Een Fenix blad is makkelijk schoon te houden en kleine krasjes zijn eenvoudig te herstellen met de bijgeleverde wonderspons.Lees hier de handleiding fenix voor het onderhouden en schoonmaken van een Fenix tafel

 

Heb je vragen over het onderhoud van je Sav&Økse tafel, neem dan contact met ons op via [email protected]

More...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »