Ovale tafels

Min €
Max €

Ovale tafels

 

De tafels uit de Sav&Økse collectie zijn ook als ovale eettafel te koop. Alle tafels zijn leverbaar in beuken, eiken en walnoot hout. De Samt is als eerste tafel uit onze collectie standaard als ovale tafel online te koop. Wil je een ander model als ovale tafel, neem dan contact met ons op.

 

Een ovale tafel in je woonkamer

Een ovale eettafel is een ideaal tafelformaat als je de tafel los in de ruimte plaats. Door de gebogen hoeken heeft het een zachte uitstraling en geen hoekpunten waar je je aan kunt stoten. Een fijne vorm tafel om met veel mensen aan te zitten, op de uiteinden kun je makkelijk stoelen aanschuiven. 

 

Kooptips ovale tafel

Bij een ovale tafel is in vergelijking met een rechthoekige tafel de ruimte tussen de poten vaak kleiner en steekt het tafelblad steekt meer over. Dit is belangrijk om rekening mee te houden bij de aanschaf. Bereken hoeveel stoelen je tussen de tafelpoten wilt plaatsen en of dit gaat passen. We helpen je graag, neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Zaandam

 

Een ovale vergadertafel

Een ovale tafel is goed te gebruiken als vergadertafel. Door de ronde hoeken heeft het een zachtere uitstraling dan een rechthoekige tafel en zorgt ervoor dat er rondom genoeg loopruimte blijft. Bij Sav&Okse zijn de ovale tafels ook in grote afmetingen leverbaar. Meer over de maatwerkmogelijkheden en meer over Sav&Okse voor de zakelijke markt

More...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »