Uitschuifbare tafels

Uitschuifbare tafels van Sav & Økse

De uitschuifbare design tafels van Sav & Økse zijn er in veel afmetingen. Veel modellen zijn er ook als uitschuifbare eettafel.  Ben je op zoek naar een nieuwe uitschuifbare tafel? Zit je normaal met vier personen aan tafel, maar wil je ook acht personen aan tafel kwijt? Geen probleem met een uitschuifbare tafel van Sav & Økse! Afhankelijk van het model zijn de tafels met 1 of 2 bladen van 50 of 80 cm vergroten. De massief houten uitschuifbare tafels zijn er in veel afmetingen. Voor zowel de kleine als de extra grote uitschuifbare tafel kun je slagen bij Sav & Økse. De uitschuifbare tafels zijn verkrijgbaar in rechthoekige en ronde vorm.

 

Scandinavische uitschuifbare tafels

Alle Sav & Økse tafels zijn met oog voor detail ontworpen. De eettafels zijn volgens de Scandinavische design filosofie ontworpen, waarbij de functionaliteit de vorm bepaalt. De tafels hebben een ranke vorm, waarmee ze een lichte en natuurlijke uitstraling hebben.  Ook kenmerkend voor de Scandinavische stijl is het gebruik van natuurlijke materialen. Alle tafels zijn gemaakt van massief hout. De tafels zijn leverbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen. De tafels worden gemaakt door échte vakmannen in Europa.


Zo is het design van het originele Rikke model prachtig overgebracht in de uitschuifbare Rikke. Deze massief houten tafel heeft ronde vormen en een lichte uitstraling. De poten van de Rikke staan op de hoek geplaatst. Hierdoor biedt de tafel veel ruimte, ook bij een compacte afmeting. Heeft u dan toch een grotere tafel nodig? Dan is de Rikke eenvoudig te verlengen met één of twee keer een blad van 50 centimeter. Naast een houten tafelblad kan bij de Rikke gekozen worden voor een Fenix tafelblad.

Wilt u een tafel met een stoere en stevige uitstraling? Dan past de Gunni uitschuifbaar wellicht bij u in huis. Net als bij de Rikke schuiven de poten mee tijdens het verlengen waardoor de ruimte onder tafel optimaal benut wordt en iedereen prettig aan kan schuiven. De Gunni is te verlengen met één of twee keer een blad van 50 centimenter.

De Samt kenmerkt zich door zijn ronde hoeken en schuin geplaatste poten. Dit geeft de tafel een licht en speels karakter. De tafel is verlengen met een tussenblad van 60 of 80 centimeter. 

 

Massief houten uitschuifbare tafel

Alle uitschuifbare tafels zijn gemaakt van massief hout. De tafels zijn leverbaar in beuken, eiken en walnoten hout. Gekozen kan worden voor een olie of lak afwerking. 

 

Een houten uitschuifbare tafel gemaakt voor jou!

Het is bij Sav & Økse ook mogelijk om een tafel op maat te laten maken. De tafels zijn standaard leverbaar in veel afmeting, van een kleine uitschuifbare tafel tot een extra grote uitschuif tafel. Mocht je andere afmetingen wensen, zoals extra breed of kortere poten, dan kun je contact met ons opnemen, zodat wij een tafel kunnen maken die past bij jouw wensen. Het is ook mogelijk om een tafel in een afwijkende vorm te bestellen, zodat hij niet te groot of te klein is voor de ruimte waarin je hem wilt plaatsen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Of kom langs in onze showroom in Zaandam of Utrecht.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »