Sav & Økse is ook maatwerk

Maatwerk tafels

 

Exclusief en uniek

Op basis van de modellen in onze vaste collectie leveren we maatwerk. De Sav & Økse tafels zijn standaard leverbaar in veel afmetingen, vormen en afwerkingen. Als je specifieke wensen hebt, is er veel mogelijk. Die extra grote, kleine of incourante bladmaat is bij ons meestal geen enkel probleem. Ook andere opties zijn bij de Sav & Økse tafels mogelijk.

 

Kies de kleur die matcht bij je interieur

Een tafel in extra grote afmeting of met Fenix toplaag. Kies voor een tafel die ideaal matcht met de rest van je interieur door een tafel te laten maken in een kleur die aansluit bij de rest van je meubels. Informeer bij onze verkoop medewerkers naar de kleurmogelijkheden. De verschillende opties zijn eindeloos, hieronder slechts een paar voorbeelden. 

 

Kosten maatwerk

De maatwerkopties kunnen wij aanbieden tegen een meerprijs bovenop de adviesverkoopprijs van de dichtstbijzijnde grotere standaard maatvoering. De meerprijs verschilt per optie en is op aanvraag.

 

Advies maatwerk tafels

De Sav & Økse kenmerkt zich door vakmanschap. We maken graag de tafel die aansluit bij jouw wensen. Neem contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken, mail naar [email protected] of bel 075-7113930.

 

Maatwerk voor zakelijke projecten

Sav & Økse levert ook aan zakelijke projecten. Grote aantallen en specifieke wensen zijn daarbij geen probleem. Wij denken graag met je mee. Mail of bel ons voor meer informatie.

 


Maatwerk mogelijkheden


Afmetingen: extra groot, breed of kleine tafels
De tafels zijn standaard in veel afmetingen te bestellen. Staat de door jou gewenste afmeting er niet tussen, bijvoorbeeld als je specifieke wensen hebt zoals een kleine tafel of een extra brede tafel, dan kun je de gewenste afmetingen aan ons doorgeven. Wij geven graag advies en maken een prijsvoorstel voor je.

Fenix afwerking tafelblad
Bij Sav&Økse is het mogelijk om je tafelblad van een Fenix toplaag te voorzien. Hiermee krijgt je tafel een extreem mat uiterlijk. Een Fenix tafelblad is mogelijk in onderstaande kleuren. 

Losse tafelbladen en werkbladen
Het is voor zakelijke klanten mogelijk om enkel een tafelblad of een werkblad te bestellen. Deze kunnen bijvoorbeeld gecombineerd worden met eigen onderstellen. Dit is enkel mogelijk bij grote aantallen. Neem hiervoor contact met ons op.

Onbewerkte tafels (geen olie of lak)
Onze tafels zijn standaard afgewerkt met olie of lak, als je liever een onbewerkte tafel wilt is dat natuurlijk ook mogelijk.

Meer of minder kwasten (ook wel noest of knoest genoemd)
Kwasten kunnen een houten tafel een levendig patroon geven. Het zijn de ronde plekjes op een stuk hout waar een zijtak van de boom groeide, vaak heeft zo'n plekje een andere draairichting en kan dit een mooi effect opleveren. Maar het is ook mogelijk om een tafel met minder kwasten te bestellen, hierbij is het hout sterker en makkelijker te bewerken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »