Onze collectie Scandinavische meubels

Scandinavische design meubels

Onze groeiende collectie geeft je alle mogelijkheden om je het frisse pure Scandinavische gevoel in huis te halen. De Sav & Økse collectie laat zich met zijn natuurlijke uitstraling makkelijk mengen met andere interieurstijlen. Een combinatie van oud met nieuw, een mix van materialen, het kan. Sav & Økse past naadloos in elk interieur.

Trek het rustige Scandinavische interieur van je eetkamer door naar je woonkamer, met een bank of fauteuil met dezelfde kenmerkende ranke vormen. Een Scandinavisch eetkamerbankje kan ook heel leuk staan in een ruime hal.

Topkwaliteit Scandinavische meubels

Een ding hebben alle tafels en de andere Scandinavische design meubels uit de collectie van Sav & Økse gemeen: hoe verschillend ze ook zijn in model, vorm of uitvoering, we doen geen concessies aan kwaliteit en afwerking. Zolang jij niet uitgekeken raakt op je nieuwe meubel, garanderen wij jou jarenlang woonplezier. Het Scandinavische design is eenvoudig en functioneel en altijd met aandacht voor de beste kwaliteit.


Populaire woonstijl

De Scandinavische stijl is al jaren een populaire woonstijl. En wij begrijpen wel waarom. Het design meubilair in Scandinavische stijl staat bekend om het strakke design en de hoge kwaliteit aan gebruikte materialen. De collectie van Sav & Økse bestaat uit ranke meubels met vorm en stijl. Het meubilair brengt licht en rust met zich mee en komt prachtig tot zijn recht in werkelijk elk type woonruimte. De liefde voor de natuur zie je terug in de ontwerpen. Zo wordt er gewerkt met hout en neutrale kleuren. Scandinavisch design meubilair is niet alleen praktisch maar ook een ware eyecatcher.


Sav & Økse collectie

Ben jij liefhebber van de Scandinavische woonstijl? Ontdek de hele collectie Scandinavische meubels van Sav & Økse ook in één van de showrooms. Je vindt ons in Zaandam en Utrecht. Onze medewerkers voorzien je graag van persoonlijk advies en beantwoorden al je vragen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »