Scandinavische banken

De banken van Sav & Økse laten alle facetten van Scandinavisch design zien. Van minimalistisch, ingetogen en strak tot meer uitgesproken en sculpturaal. Onze banken zijn ontworpen met bijzondere aandacht voor detaillering en vorm, waarbij zitcomfort altijd voorop staat.

Wat ons betreft is er in elke Nederlandse woonkamer ruimte voor een Sav & Økse bank. Daarom hebben wij naast de Sav & Økse collectie ook een Premium-collectie samengesteld. Beide collecties bieden ruime keuze in opstelling, afmetingen, stofsoort en kleur.


Premium-banken

De Premium-collectie van Sav & Økse bestaat uit banken met uniek en exclusief Deens design, uitgevoerd in materialen van hoge kwaliteit. De banken worden na bestelling handgemaakt in Denemarken.

De Premium-banken doen het minimalistische karakter van Scandinavisch design eer aan. Daarbij kan het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en wol niet ontbreken. De banken combineren rechte lijnen met rondere vormen, met een strakke en toch zachte uitstraling als resultaat. Onze banken brengen een stukje Denemarken in de woonkamer. Smaakvol zitcomfort gegarandeerd!


Sav & Økse banken

Met de Sav & Økse banken collectie laten we zien wat Sav & Økse in huis heeft. De collectie staat garant voor aantrekkelijke designs. En het zitcomfort? Dat zit wel goed natuurlijk! Ook fijn: bij het ontwerpen van deze lijn hebben wij een goede prijs-kwaliteitverhouding voor ogen gehouden.

Onze banken vormen een eigentijdse en gevarieerde collectie. Hierin zijn uiteraard typisch Scandinavische designkenmerken te herkennen. Zoals luchtigheid, ingetogenheid en mooie lijnvorming. Een Sav & Økse bank is een echte aanwinst voor je woonkamer: comfortabel en mooi.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »