Ronde tafels

Ronde tafels

Tafels kun je vinden in alle soorten en maten omdat ze een essentieel onderdeel van je interieur zijn. Wanneer je aan een tafel denkt zie je al snel een rechthoekig voorwerp met stoelen eraan. Op zoek naar wat anders? Denk dan is aan een ronde tafel. Bij een ronde eettafel zit iedereen gezellig bijeen en zal nooit iemand zich buitengesloten voelen aan tafel. Sav & Økse heeft een aantal puur ronde Scandinavische eettafels in haar collectie opgenomen.

 

Collectie ronde eettafels van Sav & Økse

De Sav & Økse collectie heeft vijf ronde tafels. De ronde tafels kunnen in drie houtsoorten besteld worden en zijn beschikbaar met een olie, lak of whitewash afwerking.
 
De Volante is sierlijke tafel met een kolompoot. Dit zorgt ervoor dat iedereen fijn aan tafel kan zitten. Nooit zal iemand met een poot tussen zijn of haar benen zitten. De tafel is verkrijgbaar in een diameter van 120 centimeter of 130 centimeter, zo is er altijd ruimte genoeg voor iedereen aan tafel.
 
Ga je toch liever voor een ronde tafel met vier poten, dan is wellicht de ronde Deense eettafel Olger wat voor jou. Deze heeft dankzij zijn ranke blad ook geen probleem met het aanschuiven van stoelen met arm. Andere ronde tafelmodellen met vier poten zijn de Samt en de Tomrer.

 

Een houten tafel gemaakt voor jou

Het is bij Sav & Økse ook mogelijk om een eettafel op maat te laten maken. Als je een kleine Scandinavische tafel wilt of een juist een extra brede tafel nodig hebt kun je contact met ons opnemen, zodat wij een tafel kunnen maken die past bij jouw wensen. Het is ook mogelijk om een tafel in een afwijkende vorm te bestellen, zodat hij niet te groot of te klein is voor de ruimte waarin je hem wilt plaatsen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of kom langs in de showroom.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »