Uitschuifbare tafels

Uitschuifbare eettafels van Sav & Økse

Veel modellen uit de Sav & Økse collectie zijn er ook als uitschuifbare variant. De design eettafels van Sav & Økse zijn verkrijgbaar in veel afmetingen. Ben je op zoek naar een nieuwe uitschuifbare eettafel? Zit je normaal met vier personen aan tafel, maar wil je ook acht personen aan tafel kwijt kunnen? Dat is geen probleem met een uitschuifbare eettafel van Sav & Økse! Afhankelijk van het model zijn de tafels met één of twee bladen van 50 of 80 cm te vergroten. De massief houten uitschuifbare houten tafels zijn er in veel soorten en maten. Voor zowel de kleine als de extra grote tafel kun je slagen bij Sav & Økse. Onze tafels zijn verkrijgbaar in rechthoekige en ronde vorm.


De uitschuifbladen van de tafel hangen onder het tafelblad. Ze hangen hierbij enigszins schuin. De lijntekening in het blad loopt door bij de tafelbladen in de niet uitgeschoven opstelling. Kom eens langs in één van de showrooms om de uitschuifbare tafel te bekijken en de mogelijkheden met ons te bespreken.

 

Uitschuifbare tafel met Scandinavisch design

Alle Sav & Økse tafels zijn met oog voor detail ontworpen. De eettafels zijn volgens de Scandinavische design filosofie ontworpen, waarbij de functionaliteit de vorm bepaalt. De tafels hebben een ranke vorm, waarmee ze een lichte en natuurlijke uitstraling hebben. Ook kenmerkend voor de Scandinavische stijl is het gebruik van natuurlijke materialen. Alle eettafels zijn gemaakt van massief hout. De tafels zijn leverbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen en worden gemaakt door échte vakmannen in Europa.


Zo is het design van het originele Rikke model prachtig overgebracht in de uitschuifbare Rikke tafel. Deze massief houten tafel heeft ronde vormen en een lichte uitstraling. De poten van de Rikke staan op de hoek geplaatst. Hierdoor biedt de tafel veel ruimte, ook bij een compacte afmeting. Heb je dan toch een grotere tafel nodig? Dan is de Rikke eenvoudig te verlengen met één of twee keer een blad van 50 centimeter. Naast een houten tafelblad kan bij de Rikke gekozen worden voor een Fenix tafelblad.

Wil je een tafel met een stoere en stevige uitstraling? Dan past de Gunni uitschuifbaar wellicht goed bij jou in huis. Net als bij de Rikke schuiven de poten mee tijdens het verlengen, waardoor de ruimte onder tafel optimaal benut wordt en iedereen prettig aan kan schuiven. De Gunni is te verlengen met één of twee keer een blad van 50 centimenter. 

 

Massief houten tafels

Alle tafels uit de collectie van Sav & Økse, uitschuifbaar of niet, zijn gemaakt van massief hout. De tafels zijn leverbaar in beuken, eiken en walnoten hout. Gekozen kan worden voor een olie of lak afwerking. Ook is een Fenix toplaag mogelijk bij een uitschuifbare tafel.

 

Een houten uitschuifbare eettafel gemaakt voor jou

Het is bij Sav & Økse ook mogelijk om een tafel op maat te laten maken. De tafels zijn standaard leverbaar in veel afmetingen, van een kleine tot een extra grote uitschuifbare eettafel. Mocht je andere afmetingen wensen, zoals extra breed of kortere poten, dan kun je contact met ons opnemen, zodat wij een tafel kunnen maken die past bij jouw wensen. Het is ook mogelijk om een tafel in een afwijkende vorm te bestellen, zodat hij niet te groot of te klein is voor de ruimte waarin je hem wilt plaatsen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden betreft de houten uitschuifbare tafels uit onze collectie. Of kom langs in een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Zaandam en Utrecht.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »