Maatwerk houten tafels

Sav & Økse is maatwerk

 

 

Exclusief en uniek

Op basis van de modellen in onze vaste collectie leveren we maatwerk. De Sav & Økse tafels zijn standaard leverbaar in veel afmetingen, vormen en afwerkingen. Als je specifieke wensen hebt, is er veel mogelijk. Een extra grote tafel of juist een smalle tafel, ook andere opties zijn bij de Sav & Økse tafels mogelijk.

 

Maatwerk mogelijkheden

Een tafel in een extra grote afmeting of met een Fenix toplaag. Kies voor een tafel die ideaal matcht met de rest van je interieur door een tafel te laten maken in een kleur die aansluit bij de rest van je meubels. Informeer naar de kleurmogelijkheden. Bekijk ook hieronder de verschillende opties.

 

 

Kosten maatwerk

De maatwerkopties kunnen wij aanbieden tegen een meerprijs boven op de adviesverkoopprijs van de dichtstbijzijnde grotere standaard maatvoering. Deze meerprijs verschilt per aanpassing en is op aanvraag.

 

Advies maatwerk tafels

De Sav&Okse kenmerkt zich door vakmanschap. We maken graag de tafel die aansluit bij jouw wensen. Neem contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan per mail naar [email protected] of bel 075-7113930.

 

Maatwerk voor zakelijke projecten

Sav & Økse levert ook aan zakelijke projecten. Grote aantallen en specifieke wensen zijn daarbij geen probleem. Wij denken met je mee. Mail of bel ons voor meer informatie.

 

Maatwerk mogelijkheden

Afmetingen; extra groot, breed of kleine tafels

De Sav & Økse tafels zijn standaard in veel afmetingen leverbaar. Op basis van onze modellen zijn er maatwerkmogelijkheden. De tafels kunnen op verzoek in afwijkende maten geleverd worden. Als je specifieke wensen hebt, zoals een kleine tafel of een extra brede tafel kun je de gewenste afmetingen aan ons doorgeven. We bespreken dan wat er mogelijk is en maken een vrijblijvend prijsvoorstel. 

 

Fenix afwerking tafelblad

Bij Sav & Økse is het mogelijk om je tafelblad van een Fenix toplaag te voorzien. Hiermee krijgt je tafel een extreem mat uiterlijk. gekozen kan worden uit onderstaande 5 kleuren Fenix. Meer over de voordelen van Fenix.

 

Losse tafelbladen en werkbladen

Het is mogelijk om enkel een tafelblad of een werkblad te bestellen. Deze kun je combineren met je eigen onderstel.

 

Onbewerkte tafels (geen olie of lak)

Onze tafels zijn standaard afgewerkt met olie of lak, als je liever een onbewerkte tafel wilt is dat mogelijk.

 

Meer of minder kwasten (ook wel noest of knoest genoemd)

Kwasten kunnen een houten tafel een levendig patroon geven. Het zijn de ronde plekjes op een stuk hout waar een zijtak van de boom groeide, vaak heeft zo een plekje een andere draairichting en kan dit een mooi effect opleveren. Maar het is ook mogelijk om een tafel met minder kwasten te bestellen, hierbij is het hout sterker en gemakkelijker te bewerken.

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »