Design tafel

 

Scandinavische design tafels

De Sav&Økse collectie;  massief houten eettafels met het kenmerkende Scandinavische design. Dit Scandinavische design geeft de tafels hun ranke vorm en de lichte en natuurlijke uitstraling. De tafels zijn met liefde voor de Scandinavische vormgeving door ons ontworpen. De tafels worden gemaakt van eerlijke, natuurlijke materialen en door vakmannen in Europa. 

 

Design tafels in verschillende modellen

De design tafels uit de Sav&Økse collectie zijn er in verschillende modellen. Elk model heeft haar eigen kenmerkende design.  Zo hebben de tafelbladen van de Samt en de Olger verjongde randen en hebben de Gunni en de Illum meer scherpe lijnen in het ontwerp. De Ditte  heeft een metalen onderstel en de TD4 kenmerkende passerpoten. Waar de tafels met elkaar overeenkomen is hun Scandinavische design, met ranke vorm en hun natuurlijke uitstraling. 

 

Houten design tafels met verschillende afwerkingen

De tafels zijn allen leverbaar in massief beuken, eiken en walnoot hout. Gekozen kan worden voor een olie, lak of whitewash (alleen bij eiken) afwerking. Ook is het mogelijk om het tafelblad van HPL, FENIX of FORBO te laten maken. Hiermee krijg je een gekleurd blad op je houten design tafel. 

 

Een design tafel op maat

de design tafels zijn standaard leverbaar in veel afmetingen en in diverse vormen. De tafels zijn verkrijgbaar als rechthoekige, ronde, ovale, vierkante of uitschuifbare design tafel.  Daarnaast zijn er maatwerk mogelijkheden, zoals andere afmetingen, hoogtes en afwerkingen. Meer over design tafels op maat. 

 

design tafel

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »