Design tafels

 

Scandinavische design tafels

De Sav & Økse collectie: massief houten eettafels met het kenmerkende Scandinavische design. Dit Scandinavische design geeft de tafels hun ranke vorm en de lichte en natuurlijke uitstraling. De tafels zijn met liefde voor de Scandinavische vormgeving door ons ontworpen. De tafels worden gemaakt van eerlijke, natuurlijke materialen en door vakmannen in Europa. De design tafels uit onze collectie zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, houtsoorten en afwerkingen. Zo is er altijd een houten design tafel die bij jouw stijl past. Wil je graag persoonlijk advies of de tafels uit ons aanbod in het echt zien en voelen? Kom dan eens langs in een van onze showrooms in Zaandam en Utrecht.

 

Design tafels in verschillende modellen

De design tafels uit de Sav & Økse collectie zijn er in verschillende modellen. Elk model heeft haar eigen kenmerkende design.  Zo hebben de tafelbladen van de Samt en de Olger verjongde randen en hebben de Gunni en de Illum meer scherpe lijnen in het ontwerp. De TD4 heeft kenmerkende passerpoten. Waar de tafels met elkaar overeenkomen is hun Scandinavische design, met ranke vorm en hun natuurlijke uitstraling. 

 

Houten design tafels met verschillende afwerkingen

De tafels zijn allen leverbaar in massief beuken, eiken en walnoot hout. Gekozen kan worden voor een olie, lak of whitewash (alleen bij eiken) afwerking. Ook is het mogelijk om het tafelblad van FENIX te laten maken. Hiermee krijg je een gekleurd blad op je houten design tafel. 

 

Een design tafel op maat

De design tafels zijn standaard leverbaar in veel afmetingen en in diverse vormen. De tafels zijn verkrijgbaar als rechthoekige, ronde, ovale, vierkante of uitschuifbare design tafel. Daarnaast zijn er maatwerk mogelijkheden, zoals andere afmetingen, hoogtes en afwerkingen. Meer over design tafels op maat. Heb je vragen? Neem contact met ons op of stel je vragen aan onze medewerkers in de showrooms in Zaandam en Utrecht.

 

design tafel

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »