Design tafel

 

Scandinavische design tafels

De Sav&Økse collectie zijn houten eettafels met het kenmerkende Scandinavische design. Het Scandinavische design geeft de tafels hun ranke vorm en de lichte en natuurlijke uitstraling. De tafels zijn met liefde voor de Scandinavische vormgeving door ons ontworpen. De tafels worden gemaakt van eerlijke natuurlijke materialen en door vakmannen in Europa. 

 

Design tafel

De design tafels uit de Sav&Økse collectie zijn er in verschillende modellen. Elk model heeft zijn eigen kenmerkende design.  Zo hebben de Samt en de Olger verjongde randen, heeft de Gunni en de Illum meer scherpe lijnen in het ontwerp. Heeft de Ditte een metalen onderstel en de TD4 kenmerkende passerpoten. Waarin de tafels overeenkomen is hun Scaninavische design, met ranke vorm en hun natuurlijke uitstraling. 

 

Houten design tafel

De tafels zijn allen leverbaar in massief beuken, eiken en walnoot hout. Gekozen kan worden voor een olie, lak of whitewash (alleen bij eiken) afwerking. Ook is het mogelijk om het tafelblad van HPL, FENIX of FORBO te laten maken. Hiermee krijg je een gekleurd blad op je houten design tafel. 

 

Design tafel op maat

de design tafels zijn standaard leverbaar in veel afmetingen en in diverse vormen. De tafels zijn verkrijgbaar als rechthoekige, ronde, ovale, vierkante of uitschuifbare design tafel.  Daarnaast zijn er maatwerk mogelijkheden, zoals andere afmetingen, hoogtes en afwerkingen. Meer over design tafels op maat. 

 

design tafel

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »