Grote tafels

 

Grote houten tafels

Op zoek naar een grote houten tafel? De tafels uit de Sav & Økse collectie kunnen in veel afmetingen gemaakt worden. Veel tafels kunnen als extra grote tafel gemaakt worden. Veel modellen zijn standaard leverbaar tot 3 meter. Grotere tafels vallen onder maatwerk, daarvoor kun je contact met ons opnemen. Je kunt ook langskomen in één van onze winkels in Utrecht en Zaandam.

 

Grote massief houten eettafels met verschillende afwerkingen

De Sav & Økse eettafels worden gemaakt van massief hout. Wij werken met beuken, eiken en walnoten hout. De tafels kunnen afgewerkt worden met olie, lak of whitewash (alleen bij eiken).  Het is ook mogelijk om een gekleurd blad van FENIX of FORBO te kiezen. 

 

Grote tafel in huis

Een grote eetkamer vraagt om een grote tafel. De tafels uit de Sav & Økse collectie zijn kenmerkend in hun Scandinavische design. De ranken vormen en hun lichte en natuurlijke uitstraling. Ondanks de ranke vormen zijn ze zeer sterk en kunnen ze in grote afmetingen gemaakt worden.  Een grote tafel kan lomp ogen, maar dat is zeker niet het geval met de Sav & Økse tafels. De grote tafels van Sav & Økse zijn een lust voor het oog en staan prachtig in je huiskamer. 

 

Grote houten tafel voor op kantoor

Een grote houten tafel op kantoor kan gebruikt worden als vergadertafel en lunchtafel. De ranke tafels uit de Sav & Økse zijn zeer geschikt voor gebruik op kantoor of horeca. Een houten tafel geeft een werkplek een natuurlijke en rustige uitstraling. Ideaal om aan te werken of te lunchen. 

 

Grote ronde en ovale tafels

Een selectie van de Sav & Økse maken we ook in ronde en ovale vorm. Ronde tafels zijn standaard leverbaar met een diameter van 120 en 130. De ovale tafels zijn er in de afmeting 180x100 tot 300x120. Neem voor grotere afmetingen contact met ons op voor de mogelijkheden of kom langs bij ons in Utrecht of Zaandam.

 

grote tafels

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »