Houten vergadertafel


Op zoek naar een nieuwe houten vergadertafel voor op jouw kantoor? De tafels uit de Sav & Økse collectie zijn goed te gebruiken als vergadertafel. De tafels kunnen in grote formaten gemaakt worden en in rechthoekige, ronde, ovale vorm. De houten vergadertafels uit onze collectie zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, houtsoorten en afwerkingen. Zo is er altijd een vergadertafel die bij jouw stijl past. Wil je graag persoonlijk advies of de tafels uit ons aanbod in het echt zien en voelen? Kom dan eens langs in een van onze showrooms in Zaandam en Utrecht.

 

Een houten tafel voor in de vergaderkamer

De Sav & Økse tafels hebben de kenmerkende Scandinavische stijl. Met hun ranke vormen hebben ze een lichte en natuurlijke uitstraling. Hierdoor ogen ze, ondanks dat ze in grote afmetingen leverbaar zijn, niet lomp of zwaar. De vergadertafels worden gemaakt van massief hout en zijn leverbaar in beuken, eiken en walnoot hout. Met een tafel van massief hout geef je je vergaderkamer een sfeervolle en natuurlijke uitstraling.

 

Een ovale vergadertafel

Een ovale tafel is ideaal als vergadertafel. Door de gebogen hoeken kun je goed omheen lopen en heeft het een zachte uitstraling. Veel modellen uit de Sav & Økse collectie zijn als ovale vorm leverbaar. De tafels kunnen ook in ovale vorm in grote afmetingen gemaakt worden, waardoor je er met veel mensen aan kunt zitten. Alleen de Samt staat als ovale tafel op onze site. Neem voor meer informatie over de andere modellen ovale tafels contact met ons op. 

 

Vergadertafel op maat

De Sav&Okse collectie is standaard in veel afmetingen leverbaar. De vergadertafels kunnen in grote afmetingen geleverd worden, waardoor je er met veel mensen aan kunt zitten. Daarnaast zijn er veel maatwerk mogelijkheden. Meer hierover lees je op de maatwerk pagina.

 

Sav & Økse voor de zakelijke markt

De tafels uit de Sav & Økse zijn zeer geschikt voor zakelijk gebruik in bv horeca en kantoor. Meer over de zakelijke mogelijkheden vind je hier. We helpen je ook graag in een van onze winkels in Utrecht en Zaandam.

houten vergadertafel

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »