Annuleren & retourneren

Voor bestellingen die u via internet doet, geldt de Wet Kopen op Afstand. Nadat het artikel is uitgeleverd gaat de zichtperiode van 14 dagen in. Binnen deze 14 dagen kan contact met ons opgenomen worden om een product te retourneren. De enige voorwaarde die geldt is dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd is. Daarnaast moet het product voor zover mogelijk in de originele verpakking geretourneerd worden. Na deze 14 dagen is het helaas niet meer mogelijk de producten te retourneren.

De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de koper.

Voor artikelen die klant specifiek besteld zijn, is het niet mogelijk om deze te retourneren.

Indien er een artikel retour gezonden wordt dat beschadigd is en/of niet compleet is, zijn we genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen om schade te repareren of missende delen te vervangen.

Verkeerd of beschadigd product ontvangen?

Alle producten van De Machinekamer worden op een aantal punten gecontroleerd voordat ze op transport gaan.

Hieronder vallen controle op levering volgens order en controle op gebreken. Mocht er onverhoopt toch een levering niet naar wens zijn, dan vragen wij u z.s.m. contact op te nemen via [email protected]. Graag uw bericht toelichten met duidelijke foto’s, ordernummer, klantnaam en besteldatum.

Hoe sneller wij uw bericht hebben ontvangen des te sterker de mededeling en de vervolgactie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »