Annuleren & retourneren

Voorwaarden voor retourneren

Voor bestellingen die je via internet doet, geldt de Wet Kopen op Afstand. Nadat het artikel is uitgeleverd gaat de zichtperiode van 14 dagen in. Binnen deze 14 dagen kan contact met ons opgenomen worden om een product te retourneren. De enige voorwaarde die geldt is dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd is. Daarnaast moet het product voor zover mogelijk in de originele verpakking geretourneerd worden. Na deze 14 dagen is het helaas niet meer mogelijk de producten te retourneren.

Vintage, maatwerk en in de winkel gekochte producten kunnen niet retour. 

Producten die specifiek voor een klant zijn besteld of gemaakt kunnen niet geretourneerd worden, denk bijvoorbeeld aan op maat gemaakte tafels of op verzoek bekleedde stoelen.

Als een product beschadigd, niet compleet of helemaal niet bij ons terugkomt, zijn de kosten voor reparatie en herstel voor de klant.

Kosten van retourneren

De verzendkosten voor het retour sturen van een product zijn voor de klant. 

Kosten retourneren tafel: 
175 euro
Kosten retourneren stoel: 75 euro en voor elke extra stoel 10 euro extra
Voor andere meubels: prijs op aanvraag

Je kunt uiteraard ook zelf het retourtransport regelen. Maak in dit geval een afspraak met ons voor een moment wanneer het product kan worden teruggebracht. 

Tip: verstuur een retourzending altijd met trackingnummer en bewaar dit nummer tot de zending is gecrediteerd. Zo heb je altijd een verzendbewijs, wanneer blijkt dat een zending niet is aangekomen.

Indien er een artikel retour gezonden wordt dat beschadigd is en/of niet compleet is, zijn we genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen om schade te repareren of missende delen te vervangen.

Verkeerd of beschadigd product ontvangen?

Alle producten van De Machinekamer worden op een aantal punten gecontroleerd voordat ze op transport gaan.

Hieronder vallen controle op levering volgens order en controle op gebreken. Mocht er onverhoopt toch een levering niet naar wens zijn, dan vragen wij je z.s.m. contact op te nemen via [email protected]. Graag je bericht toelichten met duidelijke foto’s, ordernummer, klantnaam en besteldatum.

Hoe sneller wij je bericht hebben ontvangen des te sterker de mededeling en de vervolgactie.

Retouradres
Producten kunnen retour gestuurd worden naar ons magazijn:

De Machinekamer
Fokkemast 23
1551ND Westzaan

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »