Houten vergadertafel

 

De tafels uit de Sav&Okse collectie zijn goed te gebruiken als vergadertafel. De tafels kunnen in grote formaten gemaakt worden en in rechthoekige, ronde, ovale vorm. 

 

Een houten tafel voor in de vergaderkamer

De Sav&Okse tafels hebben de kenmerkende Scandinavische stijl. Met hun ranke vormen hebben ze een lichte en natuurlijke uitstraling.  Hierdoor ogen ze, ondanks dat ze in grote afmetingen leverbaar zijn, niet lomp of zwaar. De vergadertafels worden gemaakt van massief hout en zijn leverbaar in beuken, eiken en walnoot hout. Met een tafel van massief hout geef je je vergaderkamer een sfeervolle en natuurlijke uitstraling.

 

Een ovale vergadertafel

Een ovale tafel is ideaal als vergadertafel. Door de gebogen hoeken kun je goed omheen lopen en heeft het een zachte uitstraling.  Veel modellen uit de Sav&Økse collectie zijn als ovale vorm leverbaar. De tafels kunnen ook in ovale vorm in grote afmetingen gemaakt worden, waardoor je er met veel mensen aan kunt zitten. Alleen de Samt staat als ovale tafel op onze site. Neem voor meer informatie over de andere modellen ovale tafels contact met ons op. 

 

Vergadertafel op maat

De Sav&Okse collectie is standaard in veel afmetingen leverbaar. De vergadertafels kunnen in grote afmetingen geleverd worden, waardoor je er met veel mensen aan kunt zitten.  Daarnaast zijn er veel maatwerk mogelijkheden.  Meer hierover lees je op de maatwerk pagina.

 

Sav&Okse voor de zakelijke markt

De tafels uit de Sav&Økse zijn zeer geschikt voor zakelijk gebruik in bv horeca en kantoor. Meer over de zakelijke mogelijkheden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »