Showroom

Showroom in Zaandam

De gehele Sav&Økse is te zien bij De Machinekamer in Zaandam. Hier kun je de verschillende modellen met eigen ogen zien, de tafels voelen en de houtsoorten vergelijken. Ons verkoopteam kan je helpen bij het vergelijken en adviseren welk formaat of afmeting het beste bij jouw interieur past.

Ook kan je direct online bestellen via deze site, maar heb je nog vragen of advies nodig. Dan helpen we je graag telefonisch of per mail

 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17:30 uur.

Zaterdag van 10:00 tot 17:00.

 

Private shopping is mogelijk op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 12:00. Plan uw bezoek via de button of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

!!! CORONA UPDATE !!!

De Machinekamer is geopend volgens aangepaste openingstijden.

We vragen iedereen 1,5 meter afstand van elkaar te houden en zoveel mogelijk met PIN te betalen.

We zijn tijdens openingstijden ook telefonisch en per mail te bereiken. Online shoppen kan natuurlijk ook.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:30 uur op +31(0)757113930. Op zaterdag zijn wij tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar.

 

Adres De Machinekamer

Stormhoek 39, 1506 SW Zaandam

 

 

 

 

Andere verkooppunten:

 

Loods5

Loods5 is een woonwarenhuis met vestigingen in Amersfoort en Zaandam dat werkt volgens het shop-in-shopprincipe, waarbij winkels in een winkel gevestigd zijn. Je vindt (een deel van) de collectie van Sav&Økse in de vestigingen in Zaandam en Amersfoort.

Meer informatie: www.loods5.nl

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »