Over ons

 

Onderdeel van De Machinekamer

Sav&Økse is een onderdeel van De Machinekamer en is voortgekomen uit de vraag naar mooie, betaalbare massief houten tafels. Houten tafels zijn immers populair! Ja, maar echt mooi gemaakte tafels met een Scandinavische uitstraling kwamen we helaas nog niet tegen.

 

Frisse pure ontwerpen

We besloten zelf de tafels te ontwerpen (en te laten maken) die we wél Machinekamer-waardig vonden. En zo onstond Sav&Økse.

Sav&Økse staat voor betaalbare frisse pure ontwerpen met een duidelijk Scandinavische oorsprong. Ranke tafels met een natuurlijke en lichte uitstraling. 

 

Deense luxe

En Sav&Økse, dat klinkt goed hè? De naam past perfect bij het Deense karakter van onze collectie. Ondanks dat de naam exclusief aan doet, staat Sav&Økse gewoon voor 'zaag' en 'bijl' in het Deens. Wij vonden dat juist heel toepasselijk, want met die twee stukken gereedschap begint het productieproces van al onze tafels.

Sav&Økse tafels worden gemaakt van massief hout van hoge kwaliteit en onderscheiden zich door de mooie en verfijnde afwerking. Oogstrelend en duidelijk gemaakt door een vakman. Bovendien verkrijgbaar in vele maten en diverse mooie houtsoorten.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over De Machinekamer en haar collecties?  Neem dan eens een kijkje op de website van De Machinekamer. En lees op deze pagina meer over waar wij als De Machinekamer voor staan.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »