Over ons

 

Tafels? Ja, tafels!

Sav&Økse is een onderdeel van De Machinekamer en is voortgekomen uit de vraag naar mooie, betaalbare tafels. Houten tafels zijn immers populair! Ja, maar vaak echt heel lelijk: groot, vierkant, lomp en zwaar! Dat komt onze winkel niet in. “Maar elke winkel heeft ze…” Ja, reden te meer om het niet te doen…

En zo gingen veel klanten de winkel een beetje teleurgesteld weer uit.

 

Verleidelijk hout

De jaren verstreken en steeds meer klanten begrepen onze motivatie en waren het met ons eens. We willen die lompe tafels niet meer, riepen ze in koor. Aangemoedigd door deze dolende en hunkerende klanten zijn we aan de slag gegaan. En zie hier: massief houten tafels met vorm! Oogstrelend en gemaakt door een vakman. Verkrijgbaar in vele maten en diverse houtsoorten.

 

Deense luxe

En Sav&Økse, dat klinkt goed hè? De naam past perfect bij het Deense karakter van onze collectie. Het doet bovendien behoorlijk exclusief aan, maar eigenlijk staat er gewoon zaag en bijl in het Deens. Heel toepasselijk, want met die twee stukken gereedschap begint het productieproces van al onze ambachtelijke tafels.

  

Tip: Voor bijpassende stoelen kijk op de website van De machinekamer.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »