Houten tafels bestellen bij Sotafels

Tafels zijn onmisbaar in ieder huishouden. In veel woningen fungeert de tafel als centraal orgaan tussen het andere interieur. Het kan een sta-in-de-weg zijn of juist de eyecatcher. Daarom is het belangrijk om de tijd te nemen voor het kiezen van een tafel. Deze moet immers passen bij het overige interieur. Kies voor een tafel uit de Sav&Okse collectie en je hebt gegarandeerd een eyecather in huis!

Bij Sofafels ben je aan het juiste adres als het gaat om het kiezen van de juiste tafel. In ons brede aanbod van tafels vind je diverse merken, vormen en soorten. Tevens is het ook mogelijk om een houten tafel op maat te laten maken. Hiervoor kan je contact opnemen met de specialisten van Sotafels die voor jou dan aan de slag gaan om jouw droomtafel te maken.

 

Waarom hout?

Hout wordt gezien als één van de mooiste natuurproducten voor interieur. Het straalt warmte uit die goed tot uiting komt in een moderne en klassieke inrichting. Doordat er veel verschillende  houtsoorten zijn, is het vaak moeilijk kiezen wat het meest geschikt is voor jouw woning. Veel huishoudens kiezen er bijvoorbeeld voor om een houten eettafel te nemen, omdat deze vaak van goede kwaliteit zijn. Natuurlijk zijn houten tafels in meerdere varianten beschikbaar. Als je van lichte kleuren houdt, dan is een beuken tafel ideaal voor jouw woning. Mocht je toch van een meer strakkere en klassiekere inrichting houden, dan zou een walnoten of eikenhouten tafel meer geschikt zijn. Laat je inspireren door brede aanbod van Sotafels en misschien zit er wel een geschikte houten tafel voor je tussen.

 

Sav&Økse: Scandinavische houten tafels

De Sav&Økse collectie bestaat uit houten tafels met een minimalistische en elegante vorm. Deze tafels hebben daarmee een duidelijk Scandinavisch design die bij ieder interieur passen. Toch heeft elke tafel zijn eigen kenmerken. De tafels worden gemaakt door Europese vakmannen, die hun jarenlange ervaring en liefde voor design en materiaal in elke tafel weten te stoppen. Over de constructies is goed nagedacht. De tafels zit stevig in elkaar en kunnen heel wat aan. Bij Sotafels werken specialisten die jou kunnen helpen met het kiezen van de juiste houten tafel van Sav&Økse. In het assortiment van tafels vind je verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. Ook beschikt Sotafels over tafels van diverse houtsoorten, waaronder eiken, beuken en walnoot. Deze kan je combineren met een afwerking naar keuze: geolied, gelakt of whitewash (alleen bij eiken). Met een houten tafel van Sav&Økse kan je eindeloos variëren om de gewenste inrichting te krijgen.

 

Maatwerk houten tafels

Naast het brede en geselecteerde assortiment van tafels, kan je bij Sotafels ook terecht voor maatwerk. De specialisten gaan graag voor jou aan het werk als je een houten tafel op maat wilt hebben. Mocht de juiste vorm of maat niet in het assortiment staan, neem dan contact op met één van de medewerkers van Softafels en wie weet kunnen we jou helpen door een houten tafel op maat te maken.

 


Sav&Okse tafels 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »