Maatwerk houten tafels

Sav&Økse - Tafels op maat

De Sav&Økse tafels zijn standaard leverbaar in veel designs, afmetingen en afwerkingen.  Als je specifieke wensen hebt, is er veel mogelijk bij Sotafels.  Zo is het mogelijk om je massief houten tafel in een aantal maatwerkoplossingen te bestellen. Die extra grote, kleine of incourante bladmaat is bij ons meestal geen enkel probleem. Ook andere opties zijn bij de Sav&Økse tafels mogelijk, hieronder enkele mogelijkheden.

 

Maatwerk mogelijkheden

  • Op kleur gebeitst beuken (RAL)

Kies voor een tafel die ideaal matcht met de rest van je interieur door een tafel te laten maken in een kleur die aansluit bij de rest van je meubels. Er zijn diverse kleurmogelijkheden bij Sotafels.

  • Fenix afwerking tafelblad

Bij Sotafels is het mogelijk om je tafelblad op maat te laten maken. Zo kun je kiezen voor een Fenix afwerking van je tafelblad, waardoor je tafel een extreem mat uiterlijk krijgt.

  • Losse tafelbladen en werkbladen

Omdat Sotafels ook gespecialiseerd is in maatwerk, is het ook mogelijk om enkel een tafelblad of een werkblad te bestellen. Hiermee kun je zelf combineren zodat jouw woonkamer of werkplek de juiste finishing touch krijgt.

  • Onbewerkte tafels (geen olie of lak)

Veel van onze tafels zijn afgewerkt met olie of lak, als je liever een onbewerkte tafel wilt hebben kan Sotafels dit ook leveren.

  • Meer of minder kwasten (ook wel noest of knoest genoemd)

Kwasten kunnen een houten tafel een levendig patroon geven. Het zijn de ronde plekjes op een stuk hout waar een zijtak van de boom groeide, vaak heeft zo een plekje een andere draairichting en kan dit een mooi effect opleveren. Maar het is ook mogelijk om een tafel met minder kwasten te bestellen, hierbij is het hout sterker en gemakkelijker te bewerken.

  • Afmetingen; extra groot, breed of kleine tafels

Bij ons kun je tafels in diverse afmetingen krijgen. Als je specifieke wensen hebt zoals een kleine tafel of een extra brede tafel kun je de gewenste afmetingen aan ons doorgeven. Wij geven graag advies en maken een interessant prijsvoorstel voor je.

 

De Sav&Okse kenmerkt zich door vakmanschap. Deze vakmannen kunnen veel maken. We maken graag de tafel die aansluit bij jouw wensen. Neem contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken, mail naar verkoop@demachinekamer.nl of bel 075-7113930.

De maatwerkopties kunnen wij aanbieden tegen een meerprijs van circa 50 a 150 euro per tafel, bovenop de adviesverkoopprijs van de dichtstbijzijnde grotere standaard maatvoering.

We gaan verder! Voor een zakelijk project kunnen wij tafels en onderdelen leveren. Grote aantallen en specifieke wensen zijn daarbij geen probleem. Wij denken graag met je mee. Mail of bel ons voor meer informatie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »