Showroom

 

Staat jouw droom tafel in onze winkel?

Duik in onze webshop en bestel hier jouw eigen Sav&Økse eetkamertafel. Kies de houtsoort en een afwerking die je mooi vindt. Wil je de tafels eerst komen uitproberen? Dan ben je van harte welkom in onze winkel in Zaandam of bij Loods5. En kijk maar uit, want je bent verkocht voor je het weet, zo is de ervaring…


Dealers

 

De Machinekamer

Winkel en restauratieatelier zijn gevestigd in de voormalige garage van de Bruynzeelfabriek te Zaandam. Een toplocatie waar de zowel de vintage als nieuwe meubelcollectie goed tot zijn recht komt. Vijf tot zes dagen per week geopend van 10.00 tot 17.30 uur en nog goed bereikbaar ook.
Hier kun je alle modellen bekijken.  

Meer informatie:

www.demachinekamer.nl

 

Loods5 

Loods5 is een woonwarenhuis met vestigingen in Amersfoort en Zaandam dat werkt volgens het shop-in-shopprincipe, waarbij winkels in een winkel gevestigd zijn. Je vindt (een deel van) de collectie van Sav&Økse in de drie vestigingen, dus kom hier oriënteren en overtuig jezelf  van de kwaliteit en het afwerkingsniveau van onze houten meubels.

Meer informatie:

www.loods5.nl

 

Brandpunt

Brandpunt ligt centraal gelegen in Breda. Je vind hier een mix van ondernemers en bedrijven die elkaar versterken in een relaxte, creatieve setting. Dit zorgt voor een bruisende mix van mensen die binnenkomen voor een expositie, de winkel of voor het drinken van een kop koffie. Het pand aan de Reigerstraat 16 ligt vlakbij de Grote Markt en kijkt uit op de grote Kerk van Breda.

Meer informatie:

www.brandpuntbreda.nl

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »